"За все те, чого у них немає на генному рівні": Продюсерка Мозгова розповіла, чому росіяни так ненавидять українців

Український продюсер Олена Мозгова поділилася своїми думками стосовно ненависті росіян до українців. За її словами, вони хочуть, аби ми жили так само як і вони, передають Патріоти України.

"Їм є за що нас ненавидіти... Вони тупі, збухані раби щиро ненавидять нас за силу нашу, за любов до сводоби, за гідність нашу, за все те, чого у них немає на генному рівні.. У переважній більшості вони сидять мовчки у своїх обдертих конурах, бухають бражку, занюхуючи смердючим шматом ковбаси і дивляться свій гівноящик, і все в цілому їх влаштовує... І вони хочуть, щоб і ми так сиділи... Спочатку вони просто не розуміли, навіщо нам та Європа, яка н*х ще демократія... Все ж і так норм... Сидіть хахли і нє шатайтє лодку, а тепер вони нас за це ненавидять і тому нищать, вбивають і будуть це робити знову і знову", - сказала Мозгова.

Вона додала, що в України є лише один варіант - перемогти. За словами продюсера, жодні мирні угоди тут не допоможуть. "Щоб розірвати коло сансари, потрібно спокутувати погану карму за допомогою страждань і благих діянь... стражданнями ми вже спокутували, а благим діянням буде звільнення планети від цієї гнилої пухлини на мапі світу", - додала продюсер.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...