За викрики "Слава Україні": У Росії заарештували громадянина Казахстану

Громадянина Казахстану арештували у Росії за слова "Слава Україні". Його помістили у СІЗО на 13 діб. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Медіазону".

Видання з посиланням на вирок суду зазначає, що громадянина Казахстану затримали у Свердловській області Росії 4 червня за лайку на вулиці. У відділку поліції чоловік, як зазначено на сайті суду, розмахував руками та кричав "Слава Україні".

Російські силовики склали на чоловіка протокол про дрібне хуліганство та демонстрацію "екстремістської" символіки. Суд визнав громадянина Казахстану винним за двома статтями на наступний день після затримання.

Йому призначили штраф у розмірі 500 рублів та 13 діб у СІЗО. Сам чоловік заявив, що викрикував "Слава Україні" у відділку поліції, бо нібито був у стані алкогольного сп'яніння.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...