"За заслуги перед нашою країною": Невзоров із дружиною стали громадянами України - Геращенко

Російський опозиційний журналіст Олександр Невзоров та його дружина Лідія отримали громадянство України. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, інформують Патріоти України.

"Олександру Невзорову та його дружині Лідії Невзоровій Указом Президента Володимира Зеленського надано громадянство України за видатні заслуги перед нашою країною", - написав він.

Телеграм-канал Mash опублікував документ МЗС України із запитом на перевірки Невзорова та його дружини, в тому числі через Інтерпол.

Редакція телеграм-каналу "Украина Сейчас" твердить, що поспілкувалася зі співробітником МЗС Анатолієм Ковалем, номер телефону якого вказаний у документі. Той відмовився коментувати надання Невзорову та його дружині громадянства.

"Я не знаю, як цей документ міг потрапити у відкритий доступ. Я нічого зараз не коментуватиму", - сказав Коваль.

На офіційному сайті глави держави указ про надання громадянства відсутній.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...