Заарештували або позбулися: Стало відомо про розбірки Гіркіна з "кухарем Путіна"

Колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) припинив активну діяльність в соцмережах після критики засновника ПВК Вагнер Євгена Пригожина (кухаря Путіна), передають Патріоти України.

На незвичайне затишшя Гіркіна в Мережі звернув увагу радник глави МВС Антон Геращенко. У своєму Telegram він нагадав про те, що раніше "Стрєлок" мало не щодня постив повідомлення про ситуацію на фронті.

"Терорист Стрєлков-Гіркін вже 4 дні нічого не пише у своєму телеграм-каналі. Такого не було жодного разу з 24 лютого", - підкреслив радник глави МВС.

"Або його заарештували, або його вбили, або він втратив доступ до свого аккаунту в телеграмі. Примітно, що його останні пости були спрямовані на критику іншого терориста і військового злочинця – глави ПВК "Вагнер" Пригожина", - уточнив він.

Геращенко нагадав, що Гіркін передрікав Пригожину смерть від його ж найманців-зеків. "Не виключено, що Пригожин не став терпіти образ від Гіркіна і позбувся його", - додав він.

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...