"Забагато ходите по залу, сідайте": Разумков у Раді приструнив нардепів за "неробство"

Спікер ВР хотів скасувати голосування, оскільки бачив, що в залі не вистачає голосів для ухвалення рішення.

Дмитро Разумков. Фото: скріншот з відео.

У четвер, 19 вересня, голова Верховної Ради Дмитро Разумков раптово перервав голосування народних депутатів за законопроєкт, передають Патріоти України.

Спікер ВР хотів скасувати голосування, оскільки бачив, що в залі не вистачає голосів для ухвалення рішення. "Зупиніть голосування. Колеги, я вас прошу, сядьте і натискайте. А то потім будуть питання, чому за вас натискають", – попередив він про можливе "кнопкодавство".

Зазначимо, що перед початком голосування Разумков закликав нардепів сісти на свої робочі місця. "Глави фракцій, запросіть нардепів у зал. Колеги, займіть місця. Ви багато ходите по залу", – обурювався спікер ВР.

Після голосування Разумков зазначив, що не буде повторного голосування, адже рішення ухвалено. Додамо, що Рада проголосувала проєкт закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення охорони прав на компонування напівпровідникових виробів (друге читання зі скороченням терміну підготовки) №1062.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...