"Забагато негативу": Бурятські шамани будуть "чистити" окупантів, які повертаються з фронту... від душ померлих та вбитих

Бурятські шамани зібралися "чистити" російських окупантів, які повертаються з війни в Україні додому, бо вони нібито з фронту "тягнуть душі померлих". Про це повідомляє російський журналістський проєкт "Подъем", передають Патріоти України.

"Коли люди повертаються з бойових дій, де багато загиблих та інше, вони беруть у себе дуже багато негативу. На них можуть сісти мертві, яких бачать, душа може прямо причепитися.

Ось солдат виходить із передової, повертається додому, а з собою тягне душу цього померлого. Прийшовши в сім'ю, ця душа може сісти на будь-кого – на дитину, на дружину. Потім починаються проблеми в сім'ї та інше... Вони (шамани) їдуть туди, щоб з бійцями зустрітися на місці та просто їх чистити там", – зазначив глава "Гуннського фонду" Олег Булутов.

За його словами, для кожного окупанта шамани мають "послання від предків".

"Коли чистять бійця, нам таку вказівку дано, щоб ми одразу донесли від наших духів: "Не дай бог ти там будеш займатися мародерством і чинитимеш військові злочини – все, відразу ж будеш покараний дуже сильно". Солдат кожен має розуміти, що завжди має бути людиною. Якщо він вчинить якийсь злочин, він завдасть шкоди всій родині, свого роду", – додав Булутов.

Раніше повідомлялося, що шамани з Бурятії направили на допомогу російським окупантам у Ростов юрти воїнів-гунів, які мають "захистити від HIMARS".

"Ми хотіли до Донбасу привезти ці три юрти, але побоюються люди, що туди приїдуть шамани... Чому юрти? Коли проводиться обряд, воїни-гуни, вони туди приходять... Ось, скажімо, HIMARS, ми їх "Химерами" називаємо. Якщо "Химера" йде, воїни-гуни, які спали, прокидаються. Їм потрібне місце, їм потрібні юрти, вони бачать свій дім, атрибутику всяку, і допомагають нашим (російським. – Ред.) бійцям", – розповідав той же Булутов.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...