Забагато "тривожних валізок" у пані: Дружина ексдепутата хотіла вивезти з країни 28 мільйонів доларів і 1,3 мільйона євро (фото)

Сергій Лещенко повідомив, що дружина колишнього депутата Ігоря Котвіцького намагалася вивезти з країни величезну суму грошей. Йдеться про 28 мільйонів доларів і 1,3 мільйона євро, передають Патріоти України із посиланням на Телеграм-канал Лещенка.

Анастасія Котвіцька намагалася провезти на територію Угорщини багато валіз з готівковими доларами та євро. "А ось як виглядали гроші, які намагалася вивезти через Закарпаття дружина ексдепутата Котвицького: 28 мільйонів доларів та 1,3 мільйона євро", – написав Лещенко.

До свого допису він прикріпив фото валіз, наповнений грошима. Водночас харківський активіст Денис Ярославський нагадав, що колишній депутат Ігор Котвицький був правою рукою Арсена Авакова.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...