"За...бал до такой степени, что я его терпеть уже не могу": Луценко розповів, як Ахметов обговорював із ним Януковича

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко в інтерв'ю LB.ua, яке вийшло 2 вересня, розповів, як після футбольного матчу говорив з українським бізнесменом Рінатом Ахметовим про експрезидента України Віктора Януковича. За словами Луценка, бесіда відбулася в Донецьку, якого саме року, він не уточнив, передають Патріоти України.

"Я зустрівся з ним на футболі – поїхав із сином у Донецьк на матч Україна – Сербія. Ахметов запросив у свою ложу. Була дуже смішна історія: син прийшов у шалику "Шахтаря". Заходимо, а там вся-вся бригада з Віктором Фьодоровичем на чолі. І Яник такий: "О, твій син правильний шарфик носить". Я кажу: "Вікторе Федоровичу, якщо скучили за помаранчевим шаликом, приїжджайте, ми вас давно чекаємо", – почав Луценко.

Він зазначив, що Україна той матч виграла. "Ахметов раптом каже всім: "До побачення, всі вільні, а ми з Юрієм Віталійовичем підемо привітаємо команду". Я здивувався – столи накриті, а він їх усіх вигнав. Кажу: "Рінат, що таке?" А він: "Я цієї с...ці ні копійкою, ні словом не допоможу на виборах. За... бав до такої міри, що я його терпіти вже не можу. Я просто знайшов привід". Я не знаю, чи це він мені так хотів сказати, чи так насправді і було, бо вибори Януковича фінансував не він", – продовжив Луценко.

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...