"Заблукав?": У Нагірному Карабасі потролили російського військового з літерою Z на нашивці (відео)

Учасники протесту азербайджанських активістів на дорозі Шуша - Ханкеді потролили російських "миротворців". Серед солдатів окупаційної російської армії в Нагірному Карабасі помітили персонажів із нашивками у вигляді символу російської війни проти України Z, передають Патріоти України.

Активісти одразу знайшли "тлумачення" цієї літери на росіянах у Нагірному Карабасі: вони просто zаблукали. Таке припущення зробив учасник протестів у ШушіАднан Хусейн, засновник проєкту re:Azerbaijan, він зафіксував на відео свої спроби поспілкуватися із солдатами країни-агресорки.

Стоячи перед російськими солдатами, яких держава-агресор Росія позиціонує як "миротворців", Хусейн спершу "підколов" росіян через проблеми з доступом до популярних закордонних сервісів.

"Шкода, Shazam (сервіс розпізнавання музики. – Ред.) не можете увімкнути. Потім завантажите собі. Ми вам надішлемо всі ці пісні", – каже активіст, знімаючи російських солдатів під звуки азербайджанських патріотичних пісень.

Раптом на одному з росіян він помічає символ російської агресії проти України – латинську літеру Z, яку загарбники малюють на своїй техніці, що вирушає вбивати українців та нищити українські міста та села.

"А це що таке? Заблукав, зрозуміло. Z-заблукав. Z-захекався", – припускає Хусейн. Росіяни у відповідь мовчать, водночас один із них починає знімати активістів на камеру. "О, один одного знімаємо. Ви мене потім позначите? Тегнете мене? Я вас тегну", – сміється з російського "миротворця" азербайджанський активіст.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...