Забули зняти номери: У звірствах у Мінську брали участь російські карателі (фото, відео)

Під час протестних акцій в Білорусі 20 вересня затримали не менше 230 осіб. Про це пише телеграм-канал TUT.BY з посиланням на правозахисний центр «Весна», передають Патріоти України.

За даними на 23:20 У Мінську були затримані 167 осіб, серед них відомий пластичний хірург Олексій Дужий, довірена особа Світлани Тихановської Олег Моісеєв, фотограф і документаліст Микола Мамінов, а також екс-співробітник Белтелерадіокомпанії, автор Youtube-каналу «Не по телику» Сергій Козлович.
У регіонах Білорусі у правозахисників є відомості про 69 затриманих. При цьому у вчорашніх звірствах в Білорусі брали участь не тільки білоруські, а й російські спецназівці. «А ось і російські транзитні номери (в поспіху забули скрутити, мабуть)», - написав у Фейсбуці російський політолог і фінансист Слава Рабинович. І виставив відповідне фото:

«З 1941 року пройшло 79 років. Цього разу прийшли лукашенківсько-путінські карателі і труять білорусів газом», - прокоментував Рабинович ось це відео:

«Лукашенківсько-путінські фашисти викрадають дівчину», - підписав він ще одне відео:

«Гродно. У машині розбили скло, а після витягли і водія», - прокоментував політолог ще одне відео:

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...