Забув обрізати початок: Пропагандист Кремля зганьбився через відео "обстрілу" українського безпілотника

Російські спецслужби та пропагандисти, які відомі розповсюдженням дезінформації, постійно осоромлюються із своїми неправдоподібними фейками, як сталося із затриманням групи "неонацистів", що нібито готували замах на Володимира Соловйова. Так і цього разу сталося із російським пропагандистом Семеном Пеговим, який зганьбився з відео нібито обстрілу українського безпілотника, але по команді та під запис. Відповідне відео опублікував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Справа в тому, що Пегов не обрізав частину відео, де він дає відмашку стрілку відкрити вогонь по міфічному БПЛА. Після давання вказівок бойовикам, почався обстріл нібито українських безпілотників із зенітної установки. Паралельно пропагандист говорив на камеру про "псевдоуспіхи" російських окупантів.

"Другу армію світу" ми вже бачили, "армію тік-токерів" – теж. Тепер спостерігаємо за "підрозділом камуфльованих пропагандистів". Що ж буде далі?", - йдеться у повідомленні.


Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...