Забув у міністрів запитати. Скільки?! 120 тисяч, а у мене - 22: Зеленського шокувала зарплата чиновника з Одеси (відео)

Під час свого візиту до Одеси президент України Володимир Зеленський заслухав звіт керівництва Одеського морського порту і його неабияк здивував розмір його зарплатні. Доливає олії в огонь і те, що сам порт упродовж останнього часу приніс набагато менше доходів державі, аніж раніше, повідомляють Патріоти України.

Відповідне відео набирає популярності у мережі. На перших кадрах Зеленський наголошує, що доходи Одеського морського порту зменшилися, однак заробітна плата керівництва державного підприємства збільшилася майже у півтора рази.

На це начальник адміністрації Одеського морського порту Ігор Ткачук відповів, що він собі сам зарплату не назначає, а її затверджує Міністерство інфраструктури України. "А яка у Вас заплата? 120 тисяч… 120 тисяч на руки. А у мене – 22", – підсумував український президент.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...