Забили молотком: У Росії ліквідували начштабу авіаційної ескадрильї, причетного до удару по ТЦ у Кременчуці

У російському селі Супонєво під Брянском знайшли мертвим з множинними травмами голови начальника штабу російської авіаційної ескадрильї, пілота 52-го важкого бомбардувального авіаполку ВКС РФ, який причетний до удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці на Полтавщині, в результаті чого загинули 22 людини, передають Патріоти України з посиланням на ГУР Міноборони.

"Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця Голєнкова Дмітрія Владіміровіча. Голєнков ― пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі "Шайковка" та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3".

Повідомляється, що воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї. Голєнков причетний до ракетних ударів по українських цивільних об’єктах, зокрема по торговому центру "Амстор" у місті Кременчук Полтавської області.

У момент атаки 27 червня 2022 року в ТЦ перебували близько 1000 людей. Внаслідок воєнного злочину тоді загинуло 22 людини, десятки отримали поранення.

Також Голєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинуло 46 цивільних українців, серед них ― 6 дітей. За даним ГУР, тіло російського воєнного злочинця виявили з множинними травмами голови, заподіяними, ймовірно, молотком.

Обізвала "плакальницею на похоронах": Ясинський розкрив, хто стоїть за сваркою Полякової з Кароль

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:56

Продюсер співачки Олі Полякової – Михайло Ясинський – прокоментував скандал своєї підопічної з Тіною Кароль. Тоді Полякова в ефірі шоу "Маска" назвала свою колегу "плакальницею на похоронах". Ясинський зізнався, що редакторам проєкту було вигідно розпо...

"Значить, що вони дуже серйозно розцінюють": Дикий пояснив, що стоїть за підривом окупантами мосту в Олешках

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:30

Російські війська знищили міст у тимчасово окупованих Олешках Херсонської області та укріплюють узбережжя Криму. Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий в етері "Еспресо" пояснив, що відбувається, передають Патріоти України. "Чесно - дл...