Загадкова смерть російського міністра: Підозрюваний у вбивстві запевняє, що посадовець "сам впав"

24 липня в лікарні помер міністр зв'язку і цифрового розвитку Амурської області Олександр Курдюков. Йому було 39 років. У ЗМІ з'явилася інформація про причини його смерті. Про це повідомив Telegram-канал LIFESHOT, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що Курдюков потрапив до лікарні після того, як побився під час відпочинку на турбазі з майстром спорту з пауерліфтингу. Причиною конфлікту стало грубе висловлювання з боку спортсмена на адресу дружини Курдюкова. Словесна перепалка переросла в бійку, в ході якої пауерліфтер сильно побив чиновника. З 22 липня він перебував в стані медикаментозної коми. Медикам не вдалося його врятувати. 24 липня організм Курдюкова не витримав і він помер.

"Вчора ввечері помер Олександр Михайлович Курдюков. Світла пам'ять. Пішов дуже рано", - написав у Instagram губернатор регіону Василь Орлов. Місцеві правоохоронці вже порушили кримінальну справу за статтею "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю".

За даними LIFE SHOT, судово-медична експертиза нібито показала, що Олександр Курдюков помер від травми, яку він отримав в результаті удару при падінні.

На даний момент майстер спорту з пауерліфтингу Олексій Шкарін, з яким побився чиновник, проходить у справі як свідок. За його словами міністр впав сам. Пізніше стало відомо, що 39-річний пауерлифтер Олексій Шкарін, після конфлікту з яким помер міністр Курдюков, затриманий. Зараз він доставлений на допит до Слідчого комітету.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...