Загадково загиблого в Києві Шишова не дають поховати: Дівчина активіста підозрює, що втрутилися білоруські спецслужби

Через два тижні після смерті білоруського активіста Віталія Шишова, якого знайшли повішеним в одному з парків Києва, його тіло досі перебуває у морзі. Про це розповіла дівчина Шишова Божена Жолудь в інтерв’ю, інформують Патріоти України.

Вона вважає, що розслідування справи навмисне затягують. "Досі тіло не поховали. Мені прокуратура не дає дозволу на поховання. Мовляв, проводяться слідчі дії і, якщо їм щось знадобиться, щоб не робити ексгумацію, вони не віддадуть доки буде тривати слідство", — зазначає Божена Жолудь.

Божена поскаржилася на бюрократичну тяганину. Крім того дівчина звернула увагу, що на допитах слідчі більше розпитують про білоруські організації в Україні, а не про самого Віталія. "Викликають зараз білорусів на допити. От мене теж викликали, востаннє питали навіть не про Віталіка, а про якісь наші білоруські організації, які діють тут: чи знаємо ми "чим вони живуть? яким коштом?", — дивується вона.

Божена Жолудь припустила, що "хтось з представників білоруської влади може бути у змові з кимось зі структур України" і через це розслідування затягують.

Джерело: UA:Суспільне

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...