Загальна вартість перевищує $340 млн: Росія випустила по Україні рекордну одномоментну кількість ракет

Вчора російські окупанти випустили по території України рекордну одномоментну кількість ракет. Про це повідомляє видання The Insider, передають Патріоти України.

Зокрема, видання повідомляє, що 52 ракети були запущені з кораблів Чорноморського флоту з акваторії Севастополя і не менше 18 - з території Білорусі.

При цьому, за підрахунками видання, загальна вартість цих ракет перевищує $340 млн прямих виробничих витрат. У той же час, ППО України поставила рекорд по збитих цілях: з як мінімум 70 випущених Росією ракет долетіли тільки 8, інші були знищені в небі.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...