Загарбників чекає лише смерть: У мережі показали, як ЗСУ полюють на ворога на Бахмутському напрямку (відео)

Підрозділи Сил оборони України продовжують нищити війська РФ, які окопалися і намагаються наступати на Бахмутському напрямку. Захисники провели успішне полювання, "демілітаризувавши" живу силу ворога, передають Патріоти України.

Багато російських окупантів більше не зможуть тероризувати Україну.Зазначається, що полювання на російські підрозділи під Бахмутом провели гаубична батарея 4-ї бригади Національної гвардії, мінометна батарея та оператори БПЛА 3-го батальйону "Свобода".

На відзнятих із дрона кадрах українцям показали окупантів, які пересувалися між розбитими будинками в населених пунктах. Наші воїни завдяки аеророзвідці влучно поцілили по загарбниках.

У підсумку "бавовни" щонайменше десятеро ворожих солдатів навіки заснули на українській землі і, якщо їхні тіла відтягнуть із поля бою свої, повернуться на батьківщину в чорних пакетах. "Загарбників в Україні чекає лише смерть!" – наголосили українські воїни.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...