Загарбники не витримали натиску: ЗСУ звільнили Благодатне на Донеччині (карта)

Воїни 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша у взаємодії з сусідніми підрозділами Сил оборони України звільнили населений пункт Благодатне. Про це військові повідомили у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Загарбники опирались до останнього, але не витримали натиску нестримних росомах!" - йдеться в повідомленні.

Захисники кажуть, що під час операції вдалося взяти в полон російських військових. "Отримана від них інформація допоможе в подальшій деокупації української землі", - додали у ЗСУ.

План ворога провалився: Ударні дрони ЗСУ зупинили бойові мотоцикли окупантів, на яких вони штурмували Новомихайлівку (відео)

четвер, 9 травень 2024, 7:22

ЗС РФ використали колону з восьми мотоциклів і трьох бронемашин для прориву під Вугледаром. Однак спроба була марною завдяки успішним скидам з безпілотників, розповіли бійці ЗСУ. . Ударні дрони ЗСУ поцілили по зграї російських бойових мотоциклів, які ...

У Росії виникли проблеми з ракетами з КНДР - половина вибухнула у повітрі

четвер, 9 травень 2024, 6:48

Близько половини північнокорейських ракет, якими Росія вдарила по Україні, не долетіли до цілі. Відсоток несправності високий. Про це у коментарі Reuters розповіли в Офісі генерального прокурора України. За словами Офіса, всього прокурори вивчили уламк...