Загарбники ніяк не можуть виконати наказ Путіна доокупувати залишки Луганщини: ЗСУ за добу відбили ще три штурми

Війська РФ зосередили основні зусилля на Сході України та штурмували Верхньокам'янське. ЗСУ відбили три спроби штурму. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

"Незважаючи на перекидання частини живої сили та техніки у південні області, основні зусилля росіяни продовжують зосереджувати на Сході України. Ворог тричі організовував штурмові дії, при кожній з яких атакував одразу з кількох сторін. Зокрема, вів наступ поблизу Верхньокам'янського, але через спротив наших збройних сил змушений був відступити", - зазначив він.

За словами Гайдая, 12 разів росіяни застосовували ствольну артилерію, ще чотири – реактивну. Таку ж кількість разів залучали мінометників, завдали двох ракетних ударів.

Також голова ОВА повідомив, що населені пункти, навколо яких лежить лінія фронту, обстріляли окупанти з усіх видів озброєння, у тому числі з танків. Крім того, шість ударів зроблено штурмовою та армійською авіацією РФ.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...