Заглянути у "світле майбутнє" Росії: У РФ почали продавати туристичні тури до КНДР

Уряд Приморського краю РФ пропонує росіянам п'ятиденний тур з оглядом визначних пам'яток столиці КНДР Пхеньяна, а також відвідуванням місцевого гірськолижного курорту Масікрьон. Перший тур заплановано вже на 9 лютого.

"Хочете побувати в одній із найцікавіших і найзагадковіших країн світу - Північній Кореї? Тоді мерщій збирайте валізи та вирушайте у 5-денний тур", - йдеться у повідомленні.

За даними туроператора Восток Интур, вартість подібного туру на 4 дні та 3 ночі - 750 доларів. У цю суму входять віза, перельоти та проживання.

Як пишуть росЗМІ, про туристичні поїздки для росіян губернатор Примор'я Олег Кожемяко домовився у вересні під час візиту Кім Чен Ина в Росію.

Зазначається, що губернатор також пропонував відправляти російських школярів у піонерські табори КНДР.

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...