Загнати недонадімперію в глухий кут: "Україна змусить РФ виконати рішення Морського трибуналу. - План є", – Зеркаль

Справи Москви набагато гірші ніж намагається показати кремлівська пропаганда, а міжнародні суди це не "беззубі" формати Будапешту, Нормандії, Мінська. За порушення вироків незворотньо настають дуже жорсткі рішення.

Україна змусить РФ виконати рішення Морського трибуналу – ЗеркальДо 25 червня 2019 року РФ має прозвітувати про виконання рішення Міжнародного трибуналу з морського права щодо звільнення українських моряків та кораблів, і Україна має план, як змусити РФ виконати це рішення, зазначають Патріоти України.

Заступник Міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль запевнила, що в України є план як змусити Росії виконати рішення Морського трибуналу.

– Ми працюємо над реалізацією саме наказу Міжнародного морського трибуналу щодо наших моряків. І я думаю, що в найближчому майбутньому ви побачите, як ми його будемо реалізовувати на майданчиках ООН, – наголосила Зеркаль.

МЗС уже скерувало звернення до Росії з питанням про те, коли Україна може забрати моряків і кораблі.

– Відповіді немає. 25 червня вони мають подати звіт про те, як вони виконали цей наказ, а далі у нас уже є план, як забезпечити подальший тиск для того, щоб вони виконали цей наказ.
Але поки що я про це говорити не буду, – сказала заступник міністра.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...