Загострення конфлікту Вірменії з Азербайджаном: У Єревані натовп штурмує будівлю уряду (відео)

У столиці Вірменії Єревані у вівторок, 19 вересня, натовп почав штурмувати будівлю уряду. Причиною цього є невдоволення реакцією влади на загострення конфлікту з Азербайджаном. Про це повідомляє NEWS AM, передають Патріоти України.

Учасники акції протесту скандують заклики до відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна, який, на їхню думку, "нічого не робить" на тлі бойових дій. Пізніше поліція Вірменії почала застосовувати спецзасоби проти протестувальників, які зібралися біля будівлі кабміну.

Зазначимо, у вівторок, 19 версня, Азербайджан оголосив про початок "антитерористичних заходів локального характеру" у Нагірному Карабаху після звинувачень Вірменії "в організації теракту та загибелі військових". Водночас у Карабаському регіоні повідомили, що російські миротворці втекли після початку антитерористичної операції.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...