Загострення на фронті як підготовка наступу на один із наших передових опорних пунктів, - Бутусов

Окупаційна влада істерить, що збирається "помститися" українцям за нібито напад на опорний пункт 4 бригади ЗС РФ. Про це пише у фейсбуці Юрій Бутусов, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні на фронті помітне загострення обстановки - російські війська станом на 17.00 здійснили 17 обстрілів за допомогою гаубиць, мінометів, стрілецької зброї. День ще не закінчено, бойові дії можуть тривати", - пише журналіст.

Бутусов зазначив, що за день випущено понад 40 снарядів 122 мм і понад 120 снарядів 120 мм, поранено українського військовослужбовця.

"Збільшення обстрілів російських військ може також бути ознакою підготовки локальних наступальних дій проти одного з передових українських опорних пунктів", - вважає журналіст.

Він нагадав, що 11 червня на опорному пункті 4-ї бригади ЗС РФ на Донбасі були виявлені застреленими п'ятеро найманців. Російське командування заявило, що їх убили українські військові, і пообіцяло "помститися". Українське командування це спростовує і називає причиною загибелі окупантів зловживання алкоголем.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...