Заградотряди вже діють: Двоє найманців "ЛНР" намагалися втекти до ЗСУ, одного вбили

Товаришу застреленого терориста пощастило більше.

Двоє російських терористів "ЛНР" намагалися перейти на підконтрольну Україні територію, не витримавши знущань у лавах власних товаришів за службою. Одному окупанту вдалося здійснити втечу, а другого застрелили російські найманці. Відповідне повідомлення з'явилося на одному з пабліків бойовиків. Його скріншот опублікував в Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

У зведенні терористів відзначається, що Кулібаба Андрій Вікторович, який служив в 3 ОМСБр, був ліквідований снайперської групою "ЛНР" під час спроби перетину лінії розмежування. Зокрема, загороджувальний загін вистрілив йому просто в шию.

"У "ЛНР" вже ввели в дію загороджувальні загони. Останнім часом російські окупанти придумали хороший флешмоб – ліквідуй свого братушаню. Не зупиняйтеся, прошу вас", – зазначив Штефан.

У свою чергу офіцер ЗСУ Сергій Нещадим показав на своїй сторінці у Twitter фото ще одного бойовика, якому вдалося втекти на вільну територію України і здатися нашим захисникам. "Не витримавши знущань і свавілля в російсько-окупаційних військах, один з представників "нарядної міліції ЛНР" вирішив здатися ЗСУ і перейшов лінію розмежування", – розповів воїн.


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...