"Заграва стояла над усім селом, в окупантів великі втрати": Спливли нові деталі "бавовни" під Мелітополем

Артилерія ЗСУ 1 лютого влаштувала гарячу ніч російським окупантам Мелітополем. Сильний приліт припав на територію занедбаної нафтобази в селі Новобогданівка -там розташовувалися казарми та велика база окупантів, де вони зберігали свою техніку та боєприпаси, передають Патріоти України.

Імовірно, внаслідок "бавовни" загарбники зазнали великих втрат. Про це пишеTelegram-канал "РІА-Мелітополь".

"Інсайдерські військові канали, як українські, так і самих окупантів, повідомляють, що удар ЗСУ був дуже вдалим і росіяни зазнали серйозних втрат у техніці та живій силі", – йдеться у пості.

Зазначається, що один сильний вибух пролунав у тимчасово окупованому Мелітополі близько 19:31 середи. Одразу після нього серія "бавовни" відбулася десь далеко за межами міста. Очевидці наголошують, що це могли бути як прильоти, так і пуски ворожої ППО.

"Їх уже чули далеко не всі мелітопольці, але жителі передмістя повідомляють, що у них від вибухових хвиль тряслися будинки і відчинялися вікна. На ранок 2 лютого підтвердилася інформація про сильний приліт по території покинутої нафтобази в селі Новобогданівка. Точні цифри втрат, завданих ворогу, поки невідомі", – йдеться у повідомленні.

У Генштабі ЗСУ не коментували удару по базі ворога в Новобогданівці. Проте ракетну атаку підтверджують місцеві жителі, які пишуть обставини події у соцмережах та на пошту редакції "РІА-Мелітополь". Так, новобогданівці повідомили про щонайменше сім прильотів по логову окупантів на нафтобазі.

"Заграва стояла над усім селом, було світло як вдень. У знайомих, що живуть неподалік нафтобази, повибивало вікна", "Там стояла ППО російська. Вже не стоїть", "Нафтобаза була неробоча. На території були ор*и та їхня техніка. Приліт був такий, що біля сусідніх будинків вікна винесло. Усю ніч із бази трупи та поранених ор*ів вивозили", – описали "бавовну" свідки.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...