Загроза для України наростає: Іран планує збільшувати постачання озброєння Росії, - розвідка Ізраїлю

Іран має намір розширити постачання передової зброї Російській Федерації. Тегеран намагається ховати свою діяльність "під завісою таємності". Про це заявив керівник ізраїльської розвідки "Моссад" Давид Барнеа, передають Патріоти України.

"Ми попереджаємо про подальші наміри Ірану, які вони намагаються зберегти в таємниці, - про поглиблення та нарощування поставок передової зброї до Росії, розширення проєкту зі збагачення урану та посилення атак на дружні (Ізраїлю - Ред.) мусульманські країни в регіоні", - сказав він.

За словами Барнеа, також Тегеран має намір розширити проект зі збагачення урану. Ізраїль не допустить того, щоб у розпорядженні іранського режиму з'явилася ядерна зброя. "Не тільки найближчими роками, ніколи. Це моє зобов'язання, це зобов'язання Моссаду", - наголосив він.

Квитки в пекло: Прикордонники показали, як вночі знищують росіян на Сіверському напрямку (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 18:30

Сили оборони України на Сіверському напрямку в нічний час доби знищили групу росіян. Цей процес вдалося зафіксувати на відео. . Зазначається, що це результат роботи прикордонників із бригади "Помста". "Добірка точних нічних скидів по окупантах", - пов...

Новий поворот: Прокурор МКС вимагає видати ордери на арешт Нетаньягу та лідерів ХАМАС

понеділок, 20 травень 2024, 18:22

Головний прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан запросив ордери на арешт премʼєра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта, а також трьох лідерів палестинського руху ХАМАС. Такий документ вже опублікований на сайт...