Загроза нікуди не поділася: Данілов розповів про кількість російських військових біля українського кордону

За 200 км російсько-українського кордону перебуває 122 тис. військових РФ, а за 400 км - 143,5 тис. військових. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Якщо для наших західних партнерів ситуація на нашому східному фронті є новиною, то для нас це щоденна робота. Ми розуміємо, що там відбувається. Ми чітко знаємо кількість військових, які є з боку Російської Федерації", - сказав він.

За словами Данілова, ситуація біля кордону неспокійна. "У разі загострення ситуації - це (вторгнення Росії - Ред.) не може статися так миттєво. Умовно кажучи, сьогодні на сьогодні. Для цього потрібно готуватися. Ми все це відстежуємо", - заявив секретар РНБО.

Даніловзауважив: завдяки законопроєкту президента про "Національний спротив", який набуде чинності 1 січня 2022 року, в України з'являються додаткові ресурси щодо відсічі агресору.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...