Загроза ракетних ударів РФ на Великдень: Генерал-лейтенант ЗСУ розповів, як готуються сили ППО

Російські окупанти у будь-який день можуть завдати ракетних ударів по території України, тому українська система протиповітряної оборони готується до можливої ворожої атаки, передають Патріоти України.

Українські воїни будуть робити все для того, щоб супротивник не завадив нам відсвяткувати великодні свята, розповів командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв. "Ракетні обстріли, вони можуть бути у будь-який день. Ми маємо бути свідомими того, що для цього треба готуватися", - зазначив він.

Генерал-лейтенант додав, що готується система протиповітряної оборони, вживаються заходи щодо її маневру та висування на ті чи інші напрямки.

"Ну і, відповідно, що ми можемо прогнозувати - ворог не полишив свої підступні задуми, але головне - ми готові до нівелювання його дій та зменшення його, скажемо так, влучань", - зазначив Наєв.

Не з Харківщини: Гетьман пояснив, коли насправді почався весняно-літній російський наступ на Україну

четвер, 16 травень 2024, 10:50

Весняно-літній наступ військ РФ розпочався не з дій окупантів на Харківщині. Насправді він стартував раніше, а саме у квітні, із просування ворога в районі Часового Яру на Донеччині. Про це у випуску OBOZ.Talk сказав військовий експерт, ветеран російсь...

"Вони зацікавлені": РФ може затягнути війну ще на роки, - експерт

четвер, 16 травень 2024, 10:25

Кремль буде намагатися затягнути війну якнайдовше або змусити Україну піти на замороження конфлікту. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. "Ясне діло, що вони (рос...