Загроза ударів з півночі: Експерт пояснив, звідки РФ може бити по Україні ракетами С-400

Ймовірність нанесення ударів російськими окупантами по Україні ракетами комплексу С-400 з території Білорусі оцінив блогер і військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко. Таку можливість він не виключив, відповідаючи на питання в ході інтерв'ю в "Главреде",передають Патріоти України.

"Вони (удари по Україні комплексами С-400, — ред.) могли б здійснюватися і з Білорусі", — говорить співрозмовник.Військовий експерт не виключив, що окупанти для цих цілей могли б використовувати територію авіабази в Зябрівці, де розміщені російські комплекси С-300 і С-400.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр закінчив Одеську академію зв'язку. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит". "Але цього не було, тому що такі постріли фіксуються всіма засобами спостереження, супутниками від міжнародних партнерів. Ми можемо говорити, що пуск здійснювався саме з території РФ на кордоні з Україною", — додав Коваленко.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...