Загроза вкрай серйозна: Росія нападе на країни Балтії, якщо Україна не встоїть, - президентка Грузії

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що кремлівський режим нападе на країни Балтії, якщо Україна не вистоїть Про це інформує LRT, передають Патріоти України.

"Стійкість і мужність, які демонструють Україна та її президент, показують усьому світу, що вони здатні протистояти військовій могутності Росії, протистояти російській армії, принизити російську армію", - заявила Зурабішвілі.

Вона зазначила, що війна в Україні є найважливішою, оскільки під загрозою є вся Європа та демократія. На питання про те, що буде, якщо російських агресорів не зупинити в Україні, вона відповіла: "Чия черга настане? Нас або вас. Ви вже сказали нам, що ми наступні, якщо Росія не зупиниться на Україні. У нашій країні на окупованих територіях знаходяться російські військові бази".

Разом з тим, Зурабішвілі заявила, що останні події показали, що диктатор Путін не зміг реалізувати свої амбіції, які він ставив перед собою.

Європа має готуватись до низки терактів, які можуть бути в найближчі півроку: Політолог вказав на велику небезпеку

понеділок, 20 травень 2024, 6:30

"Європейські країни мають готуватись до того, що в найближчі півроку може бути низка терактів по всій Європі. Особливо після теракту в ТРЦ "Крокус іті хол". Оскільки в Росії зрозуміли, що можуть використати цей теракт дуже ефективно у своїх цілях. Відп...

Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...