Загроза вкрай серйозна: У Повітряних силах відповіли, чи зможуть відбити атаку з одразу кількасот російських ракет

Повітряні сили ЗСУ готові відбивати кількасот російських ракет, які ворог теоретично може одночасно запустити по Україні. Про це речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів у ефірі телемарафону 29 листопада, передають Патріоти України.

"Повітряні сили готові відбивати (ймовірні кількасот ворожих ракет – ред.). Зрозуміло, що на результат буде впливати ряд факторів, які постійно обговорюються. Так, це кількість застосування тих ракет. Знаємо, що там десь в Енгельсі додалось літаків, десь додалось кораблів, що може бути більша кількість цих ракет", – повідомив Ігнат.

"На жаль, не маємо додаткових засобів, щоб підняти, підтягти резерви. У нас і так все працює, що можна, щоб максимально ефективно працювати. Повітряні сили готові до відбиття цього повітряного нападу. Сподіваємося, якщо він таки станеться, будемо мати не менший відсоток (збитих ракет – ред.), ніж минулі рази", – додав речник Повітряних сил.


У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...