Загроза зростатиме: З нового року Росія планує відновити інтенсивність наступів, - генерал Маломуж

Військово-політичне командування Росії планує відновити втрачену інтенсивність наступальних операцій. Як зазначив в інтерв'ю Obozrevatel екс-керівник Служби зовнішньої розвідки генерал Микола Маломуж, з 2023 року РФ має намір продовжувати рух із захоплення Донецької області, утримувати позиції у Запорізькій області, на лівобережжі Херсонщини, передають Патріоти України.

"Якщо підтягнуться великі резерви, то більше групи, які готуються на базі вагнерівців та кадировців, зміцнюватимуть вирішальні напрямки. Наприклад, Донецьке, Запорізьке, лівобережжя Херсонського спрямування", - сказав він.

Для цього Росія використовуватиме як підготовлених мобілізованих військових, так і добровольчі загони, додав Маломуж. Останні мають вищий рівень підготовки, які жорстко контролюватимуть мобілізованих, відіграватимуть роль "заградзагонів", а також будуть задіяні на проривних напрямках.

"Питання лише в тому...": Мусієнко дав прогноз, що може змінитися на фронті, поки Україна чекає на допомогу

п’ятниця, 10 травень 2024, 15:22

Ворог може досягати певних успіхів на полі бою, поки Україна очікує постачання озброєння від США. Про це в ефірі "КИЇВ24" розповів керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. "Зараз дуже важливо, крім того, що тримати позиції, це ...

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...