"Погрози Козака Україні - блеф, Кремль готовий до великого торгу на Донбасі": Військовий експерт Ель-Мюрид пояснив чому

Заступник глави Адміністрації президента РФ, неофіційний куратор українського напряму в Кремлі Дмитро Козак вибухнув погрозами на адресу України. Серйозно до них ставитися не варто. Таку думку висловив у своєму блозі в Facebook російський військовий і політичний оглядач Ель Мюрид, передають Патріоти України.

У своїй заяві Козак погрожував Україні знищенням у разі настання на Донбасі, а також спроби стати членом НАТО. Мюрид звернув увагу на те, що його заяви були вельми "абстрактні". "Задачей Козака было что-то сказать, но максимально неконкретно… для подъема патриотического психоза достаточно, а вот отвечать за свои слова: "А мы ничего такого не говорили", - висловив думку російський експерт.

Відсутність конкретики з боку Кремля, на думку Ель-Мюрида, говорить про те, що влада Росії хоче "з'їхати" з теми Донбасу. "Кремлевские уже сейчас готовы торговаться", - запевнив російський блогер.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...