Загрози оточення Часового Яру немає. Ситуація контрольована СОУ - пресслужба 26-ї бригади ЗСУ

Часів Яр

Російські війська в напрямку Часового Яру намагаються просунутися з флангів і уникають прямих штурмів міста. Про це в ефірі телемарафону повідомив офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашников, інформують Патріоти України.

"На сьогодні загроза оточення не існує, її немає. Якщо подивитись на ситуацію, то ворогу не вдається здійснити ті наміри, які були спершу та які продовжує втілювати в життя", - зазначив він.

За його словами, російські окупанти уникають прямого штурму міста, оскільки це може призвести до великих втрат.

Калашников зазначив, що війська РФ проводять атаки невеликими групами до восьми осіб після інтенсивної артилерійської підготовки.

Російська армія також застосовує дрони зі скидами. При цьому бронетехніку противник не застосовує.

"Ситуація контрольована Силами оборони України, тому що штурми нам вдається відбивати", - додав офіцер.

Повернення військовозобов'язаних з-за кордону в Україну: Польща закликає ЄС піти на зустріч нашій державі

п’ятниця, 26 липень 2024, 0:30

Прибічники такого підходу переконують своїх опонентів у ЄС: якщо Україні бракуватиме солдат, доведеться врешті-решт посилати своїх. Польща вважає, що в ЄС можна створити умови, що будуть стимулювати військовозобов'язаних українців повертатися додому. П...

Загрози оточення Часового Яру немає. Ситуація контрольована СОУ - пресслужба 26-ї бригади ЗСУ

п’ятниця, 26 липень 2024, 0:10

Російські війська в напрямку Часового Яру намагаються просунутися з флангів і уникають прямих штурмів міста. Про це в ефірі телемарафону повідомив офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашников, інформують Патріот...