Загибель мирних українців її не хвилює: Дружина Пєскова розповіла про "тепле відчуття благодаті та радості" на Великдень (скріншот)

Олімпійська чемпіонка у танцях на льоду Тетяна Навка стала об'єктом жорсткої критики з боку фанатів після свого привітання зі святом Великодня. Незважаючи на ракетні удари по Україні, що не припиняються, і постійні смерті невинних українців, дружина прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова, у себе в Instagram почала розповідати про "тепле відчуття благодаті та радості", передають Патріоти України.

47-річна уродженка Дніпра написала, що з кожним прожитим роком вона більше розуміє, що гармонійний внутрішній світ, внутрішній посил та заповіді Божі допомагають їй бути щасливою, красивою та багатогранною людиною.

Любителі спорту з РФ одразу припустили, що "гармонійний внутрішній світ" їй насамперед дарують вкрадені завдяки чоловікові з бюджету гроші. Користувачі пригадали і заповідь "Не убий", яку точно "виконують" російські війська в Україні.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...