"Загине багато людей і без ядерного удару": Соловйов запропонував підірвати ще одну ГЕС в Україні

Російський пропагандист Володимир Соловйов продовжує пропагувати терор та масові вбивства українців. Після того, як росіяни підірвати Каховську ГЕС, вони заявили, що треба підірвати ще і Київську ГЕС, бо тоді і "без ядерного удару загине багато людей". Про це божевільний пропагандист заявив у етері своєї програми, передають Патріоти України.

Божевільний Соловйов після того, як російські терористи підірвали Каховську ГЕС, спричинивши підтоплення 80 населених пунктів та влаштувавши екоцид, вирішив, що потрібно обговорити ще один ймовірний теракт - підірвати Київську ГЕС, щоб "загинуло багато людей".

"Бояться вони знищення дамби Київської ГЕС, бо там якщо щось з нею станеться, загине велика кількість людей. Дуже велика кількість людей. Київська ГЕС - це страшно. Тут жодної ядерної зброї не буде потрібно. От, якщо Київська дамба, то це так", - цинічно заявив кровожерливий Соловйов.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...