Загинуло 70 осіб, у тому числі офіцери ФСБ: У Макіївці ЗСУ підірвали командний пункт росіян

У середині серпня ЗСУ дуже успішно обстріляли командний пункт армії російських окупантів у місті Макіївка (Донецька область). Про це повідомляє 24 канал з посиланням на свої джерела в українських спецслужбах, передають Патріоти України.

В результаті удару ЗСУ загинули командири багатьох підрозділів і офіцери російської спецслужби ФСБ. Цілком ймовірно, командний пункт окупантів, в якому стався вибух, був передислокований з Донецька через отримання Україною далекобійних систем залпового вогню американського виробництва.

Як кажуть українські офіцери, ймовірно, саме в такому КП знаходилося керівництво, яке відповідало за наступ армії агресорів на Авдіївку і Піски.

Є відомості, що загальні втрати путінських вояків після удару ЗСУ становлять приблизно 70 осіб. Підтверджено 15 загиблих, проте ясно, що ця цифра може бути більше.

Серед загиблих є представники вищого офіцерського складу окупаційної армії, які "задвухсотилися" разом з особистою охороною. Крім того, на "концерт Кобзона" вирушили полковник і два майори ФСБ.

Можуть бути встановлені на F-16 чи навіть радянські літаки: Британія вперше передасть Україні високоточні авіабомби з лазерним наведенням

середа, 24 квітень 2024, 13:19

Великобританія передасть Україні бомби з лазерним наведенням Paveway IV у рамках останнього пакету військової допомоги. Про це пише The Тelegraph, передають Патріоти України. Бомби можуть бути встановлені або на американські винищувачі F-16, які мають ...

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...