Загинули 3 людей, жінці відірвало ноги: Моторошні подробиці чергового обстрілу Харкова (фото)

Російські окупанти продовжують гатити по Харкову. Внаслідок чергового мінометного обстрілу одного з житлових районів міста загинули 3 цивільних, ще 7 – отримали поранення, передають Патріоти України.

Наслідки чергового ворожого обстрілу Харкова

Місцеві мешканці розповіли, що одна з ворожих мін пробила дашок під'їзду і вибухнула просто всередині будинку. Туди, ховаючись від обстрілу, саме забігли люди.

Унаслідок вибуху загинули троє людей, 7 – отримали поранення. Двоє постраждалих перебувають у дуже важкому стані, одній жінці ворожа міна відірвала ноги.

Місцеві мешканці підкреслили, що росіяни уже втретє протягом останніх кількох тижнів обстріляли саме їхній будинок та квартал. Цього разу мінами накрило й територію подалі від їхніх домівок.

У будинку, що тричі потерпав від обстрілів росіян, мешкає жінка з інвалідністю Наталія. У неї – троє собак. Вівчарка на прізвисько Вєста не пустила жінку на вулицю, тим самим вберегла її від ворожого обстрілу мінами. За словами Наталії, тварини врятували її життя вже не вперше. Харків'янка розповіла, що виїхати не може, оскільки з собаками її відмовляються приймати.


2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...