Загинути мають усі окупанти? Російське командування не відпускає військових, у яких закінчився контракт

Нестача резервів у російській армії, судячи з усього, стала абсолютно критичною для кремля. Через це загарбницьке командування вирішило зробити черговий фінт та повністю зупинило відведення з фронту окупантів, які приїхали на війну за короткостроковими контрактами. За даними джерел 24 каналу в українських спецслужбах, російське командування в черговий раз обмануло своїх ординців, але цього разу паркетні генерали грають серйозно, зазначають Патріоти України.

Якщо раніше країна-агресорка набирала контрактників на 1 – 3 місяці та майже безперешкодно відпускала їх після цього терміну, то у вересні ситуація докорінно змінилася.

В ординському міноборони вирішили, що всі бажаючі заробити величезні за мірками росії гроші мають померти в Україні. Тому віддали наказ не відпускати зі служби жодного з окупантів, у кого закінчився термін контракту.

Буряти повернуться або безногими, або мертвими

  • Судячи з усього, у росії значно зменшилася кількість готових поїхати на війну проти України, тож у кремлі зрозуміли, що відпустити задоволених бурятів додому вони не можуть, бо замінити їх немає ким.
  • Крім того, повернення великої кількості "гарматного м'яса" у російську глибинку призвело б до пришвидшення знекровлення всього окупаційного війська.
  • Через ці чинники військово-політичне командування орди просто заборонило всім, у кого закінчилися контракти, кидати зброю та покидати місця дислокації підрозділів. Всіх, хто повівся на обіцянки швидкого збагачення, змушують погодитися на продовження контрактів.
  • У випадку непогодження російських вбивць примусово переводять або у "добровольці", або позбавляють всіх виплат та змушують воювати безкоштовно.

Звісно, що представники рабського населення Росії реагують на подібні витівки командування згодою на продовження контрактів, хоча й розуміють, що з величезним шансом додому вони не повернуться. Або ж приїдуть нікому непотрібними безногими "ваньками".

Крім того, з урахуванням останніх подій на фронті, подібний примус генералів до війни загарбники сприймають як наміри Москви воювати до останнього росіянина. Втім, деякі представники оркістану чомусь вірять у те, що росії вдасться перемогти – тут Путін має подякувати своїй пропаганді, яка позбавила власне населення здатності критично мислити.

Джерело: 24 канал

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...