Загинув із вудкою в руках: Окупанти вбили ракетою 71-річного рибалку на Дніпропетровщині (фото)

У Нікопольському районі Дніпропетровщини рятувальники знайшли на березі річки вбитого 21 жовтня 71-річного цивільного чоловіка, який рибалив на протилежному від окупантів березі колишнього водосховища. Про це повідомляє голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передають Патріоти України.

«Вчора росіяни знову вбили цивільного мешканця Нікопольського району. Чоловіку був сімдесят один рік, він не військовий та жодним чином не погрожував окупантам на протилежному березі колишнього водосховища», – написав Євтушенко.

За словами голови РДА, декілька снарядів влучили поруч з рибалкою, ще декілька вдарили по старій частині міста. Рятувальники знайшли чоловіка з вудкою в руці, а поруч стояв велосипед та лежала упіймана риба.

Євтушенко зазначає, що окупанти побачили рибалку на березі й навмисно розпочали артилерійський обстріл. Чоловік, на ім'я Микола Олександрович, помер миттєво від осколка російського боєприпасу.

«Публікуючи фото і допис, вкотре наголошую, що будь-який вихід на берегову смугу або до узрізу води може стати останнім у вашому житті. Не наражайте своє життя на небезпеку!» – закликав голова РВА.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...