Загинув одразу: Окупанти кинули на штурм Маріуполя відомого джазмена із Донецька (фото)

При спробі захоплення Маріуполя російськими військовими було вбито відомого джазового музиканта, 38-річного Миколу Звягінцева. Артист Концертного оркестру духових інструментів та ансамблю "Септет-джаз" воював у складі так званої "армії ДНР", передають Патріоти України.

Як пишуть у мережі, окупанти кинули Звягінцева на передову. Він не мав військового вишколу. "Кремль продовжує утилізувати мешканців Донбасу в безглуздій війні. Під Маріуполем пустили на м’ясо відомого джазового музиканта Донецької філармонії Миколу Звягінцева. Без підготовки кинули на передову, і результат виявився передбачуваним...", – зазначають у мережі.

Відомо, що у Звягінцева залишилися дружина та однорічна дочка.


В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...