Заява дипомата дружньої держави гідна пропагандистів Четвертого рейху: ​До посольства Ізраїлю в Києві стягнули поліцію через побоювання реакції українських націоналістів на заяву посла (відео)

В Єврейській державі політикум поділений приблизно навпіл на співчуваючих Україні, через агресію РФ і орієнтованих на режим Путіна. Останні експлуатують московську брехню про бандерівців, що нищили юдеїв

Джоель Ліон втрутився у внутрішні справи УкраїниПісля того, як посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон засудив марш в Києві на честь дня народження Степана Бандери, націоналісти анонсували мітинг біля дипмісії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал PavlovskyNews.

Протестуючі мають намір вимагати визнати Ізраїлем Голодомор геноцидом українського народу. Напередодні мітингу націоналістів посольство Ізраїлю в Києві взято під посилену охорону Нацгвардії і поліції.

Нагадаємо, посол Ізраїлю Джоель Ліон в Twitter засудив марш на честь Степана Бандери, який пройшов 1 січня Києві. Дипломат назвав Бандеру «пособником нацистського режиму» і закликав українців примиритися зі своїм минулим.

Згідно оголошеного плану акція під посольством Ізраїлю у столиці розпочався близько 18.00. Обурені активісти прийшли висловитися проти слів посла, який засудив проведення 1 січня ходи на честь дня народження Степана Бандери. У своєму дописі в соцмережі Джоель Ліон назвав Бандеру "посібником нацистського режиму". На акції перебуває і кореспондентка "5 каналу" Маргарита Варадовська.

Активісти нині вимагають вибачення від посла Ізраїлю за "українофобну" позицію, а також вимагають від держави Ізраїль визнати Голодомор 32-33 років геноцидом українського народу.

"Хочемо нагадати Ізраїлю, що він не визнав Голодор геноцидом, як це вже зробило більшість цивілізованих країн світу. Тому вони не вправі повчати українців, яких героїв вшановувати, а яких ні", – заявив Войтко, координатор спілки ветеранів російсько-української війни.

Нагадаємо, в Києві на честь дня народження Бандери пройшла традиційна факельна хода. Стартувала хода з Парку Шевченка. Долучилися до неї кияни та люди з інших регіонів. У руках учасники акції тримали запалені смолоскипи, синьо-жовті та червоно-чорні стяги. Також палили фаєри та вигукували патріотичні гасла. Завершилася акція на Майдані Незалежності.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...