"Заява говорить сама за себе": У Кремлі відреагували на пропозицію Зеленського не пускати громадян РФ на Захід

Прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков у хамській манері відреагував на пропозицію президента України Володимира Зеленського не пускати громадян РФ на Захід. Про це повідомляє РІА "Новости", передають Патріоти України.

«Заява досить, скажімо так, що говорить сама за себе. Швидше за все, ірраціональність у мисленні в цьому випадку зашкалює», - сказав він. Речник диктатора заявив, що до пропозиції Зеленського «можна ставитися лише надзвичайно негативно».

На думку Пєскова, спроби ізолювати країну-агресора чи громадян це нібито "процес, який не має перспектив". "Душок у таких ініціатив не дуже хороший, якщо не сказати більшого" - сказав він.

Президент України Володимир Зеленський закликав західні країни повністю закрити в'їзд для громадян РФ. Глава держави зазначив, що «найважливіші санкції - це закриття кордонів, тому що росіяни відбирають чужу землю». Зеленський нагадав, що росіяни самостійно кілька разів обрали кремлівського диктатора Путіна, і не борються із результатами його правління.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...