Заявила, що про політику і Зе: Мендель написала мемуари, випустить вже у липні

Колишній прес-секретар президента Юлія Мендель написала мемуари і збирається випустити їх вже у липні. Про це вона повідомила в розмові з "Главком", зазначають Патріоти України.

«Я поки не хотіла б розповідати деталі. Очікувати (виходу книги, – ред.) можна в липні», - відповіла Мендель. У соцмережі Facebook кореспондент Віталій Ковач повідомив, що вже є рукопис майбутньої книги.

"Знайомий бачив, фотку бачив, але про що - не дали поглянути. Тепер цікаво, про що нам повідає автор?» – написав він в соцмережі. Своєю чергою "Суспільному" вона розповіла, що в книзі розкриє деякі інсайди.

"Книга про українську політику, роботу прес-секретаря президента, деякі інсайди прийнятих рішень, а також головне - про самоідентифікацію українців як нації", - повідомила вона. Якою буде назва, тираж і видавництво Мендель не уточнила, проте зазначила, що не платила за видавництво.

Звільнення Юлії Мендель

Мендель стала спікером Зеленського в липні 2019 року, незабаром після його обрання президентом України. До цього вона працювала на телеканалах ICTV, "Еспресо", "112 Україна" і "Інтер", співпрацювала з виданнями The New York Times і Politico.

Наприкінці квітня стало відомо, що вона йде з посади прес-секретаря президента України Володимира Зеленського, щоб обійняти посаду радника із зовнішньополітичних питань.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...