Заявили про явку "понад 50%": Росія оголосила псевдореферендуми на окупованих територіях України такими, що відбулися

Росія визнала "референдум" щодо входження "ЛНР" до складу Росії таким, що відбувся. Там заявили, що у ньому проголосувало понад 50% виборців. Про це повідомили пропагандистські ЗМІ із посиланням на главу "Центрвиборчкому республіки", передають Патріоти України.

Там уточнили, що явка виборців в "ЛНР" за підсумками трьох днів голосування склала 76,09%. Варто очікувати, що таким, що відбувся, також буде оголошено псевдореферендум на Запоріжжі, оскільки в "ЦВК" вже також заявили, що явка там склала за три дні нібито 51,55%.

Також "глава Громадської палати "ДНР" Олександр Кофман заявив, що явка на "референдумі" в "республіці" нібито перевищила 50%, тому його можна вважати таким, що відбувся.

Нагадаємо: 23 вересня глави окупаційних "адміністрацій" у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях оголосили про старт "референдумів". Водночас терористи з ОРДЛО фактично визнали, що результати голосування вже написані.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що на окупованих територіях України не відбувається жодного юридичного дійства під назвою "референдум". Усе, що там проводять росіяни, є лише пропагандистським шоу. Чиновник наголосив, що усі захоплені РФ території України повинні бути негайно звільнені.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...