Заявили, що це - "реконструкція": Окупанти в Маріуполі знесли історичну пам'ятку - "будинок з годинником" (фото)

Російські окупанти в Маріуполі знесли "будинок з годинником", який є історичною пам’яткою. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Будинок з годинником", який є історичною пам’яткою, де знаходилась майстерня світового генія монументального мистецвта Арнаутова - знесено", - написав він. За даними Андрющенка, з початку демонтажу окупанти кричали про те, що це не знесення, а реконструкція.

"Ось вона - реконструкція від окупантів. В нуль. В труху. Так екскаваторами після бомб нищать всю справжню історію Маріуполя", - зазначив радник мера.

"Фото ще вчора. Та фото сьогодні", - прокоментував Андрющенко.


У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...