Заявив, що підтримує бомбардування України: Єфремов попросив Верховний суд "скостити" йому строк

Заслужений артист Росії Михайло Єфремов, який зараз відбуває покарання в Бєлгородській області за смертельну ДТП, попросив Верховний суд "скостити" йому строк, між іншим заявивши, що підтримує війну в Україні. Ймовірно, у такий спосіб актор захотів схилити на свій бік прихильність путіністів. Окрім цього, злочинець маніпулює "поганим здоров'ям, відсутністю зауважень у колонії та трьома дітьми". Про це адвокат Єфремова Петро Хархорін розповів пропагандистам з Mk.ru, передають Патріоти України.

"На сьогодні він відбув практично 22 місяці під вартою, з них у колонії №4 – близько 15 місяців. За 15 місяців він не отримав жодного зауваження. Крім того, у Єфремова погане здоров'я, а на утриманні троє неповнолітніх дітей", – йдеться в коментарі правозахисника.

Варто додати, що до того, як Єфремов загримів за ґрати, його риторика щодо політики диктатора повністю відрізнялася. Зокрема, у березні 2014 року разом з іншими діячами культури артист висловив свою незгоду з окупацією Криму.

Нагадаємо, що 8 червня 2020 року актор скоїв смертельну ДТП у нетверезому стані в центрі Москви, в результаті якої загинув 58-річний Сергій Захаров. Суд оголосив йому покарання у вигляді 7,5 років позбавлення волі.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...