Заявив, що в Україні диктатура: Колишній "слуга народу" Шевченко зробив комплімент Путіну і назвав росіян "братнім народом"

Народний депутат Євген Шевченко, якого в травні виключили з фракції Слуга народу, заявив, що прочитав статтю президента РФ Володимира Путіна і вона йому сподобалася. За його словами, це "дуже сильна смислова стаття з боку Кремля", передають Патріоти України.

"Виділено основні позиції щодо історичних подій у відносинах Росії, України та Білорусі. Є і бачення майбутнього. Поки це бачиться, як поглиблення конфлікту, аж до військової фази, якщо продовжиться тут зовнішнє управління і антиросійська ідеологія", - написав Шевченко у своєму Telegram-каналі.

Нардеп вважає, що Україні нібито потрібно звільнитися від "диктатури Заходу". На його думку, "без зміни політичного курсу нам не обійтися". Також нардеп назвав Україну, Росію та Білорусь "братніми народами".

"З 2004 року українські політики повернули нашу країну проти росіян, а останнім часом і проти білорусів, не запитавши цього у власного українського народу ( ... ) Україні час прокидатися від цього п'яного чаду", - додав він.

Стаття Путіна про Україну

Президент РФ Володимир Путін написав статтю, в якій звинуватив українську владу в небажанні виконувати Мінські угоди, а також в "кривавих провокаціях" на Донбасі.

При цьому він переконаний, що Україна нібито стала важливим елементом глобальної змови проти Росії ("проект Анти-Росія"), а значить, "Києву Донбас просто не потрібен".

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...