Займається вихованням молоді: У Брянську знайшли третього бійця ПВК "Вагнер" з відео страти сирійця

Журналістам вдалося поспілкуватися з друзями Руслана, які підтвердили те, що в 2017 році він літав у відрядження до Сирії, де побував один раз і повернувся в тому ж році.

Третім можливим бійцем ПВК “Вагнер” з відео страти чоловіка в Сирії є 39-річний колишній військовий з Брянська на ім’я Руслан. Про це повідомляє російське видання “Фонтанка“, передають Патріоти України.

“На крупних планах чоловік завбачливо приховує обличчя хусткою, на груповому знімку – не обтяжує себе. Його легко впізнає широке коло знайомих з Брянська. Зараз йому 39 років, звуть Русланом”, – підкреслює видання.

За даними “Фонтанки”, Руслан – колишній військовий, який у 19-річному віці брав участь у бойових діях із роззброєння незаконних формувань на території Чечні. Отримав поранення, лікувався в двох госпіталях, а в липні 2001 року був визнаний ветераном бойових дій.

Зазначається, що у відрядження житель Брянська відправився чартером сирійської авіакомпанії Cham Wings Airlines. Журналістам вдалося поспілкуватися з друзями Руслана, які підтвердили те, що в 2017 році він літав у відрядження до Сирії, де побував один раз і повернувся в тому ж році.

Сам Руслан в телефонній розмові з журналістами поїздку до Сирії заперечував. Він заявив, що останній раз покидав країну в 2013 році під час візиту до друзів в Одесу. За його словами, в 2017 році він не виїжджав із Брянська і працював у цей час в магазині автозапчастин.

Чоловік сказав, що може надати свій закордонний паспорт без відміток, але так і не зробив цього. Він додав, що зараз працює волонтером на шкільних змаганнях з орієнтування та туризму в губернаторському палаці дитячої та юнацької творчості імені Гагаріна в Брянську. У соцмережах також є фотографії Руслана в козачій формі, він займається патріотичним вихованням молоді.

У кінці телефонної розмови редакція “Фонтанки” і Руслан домовилися, що в обмін на фотографію з Сирії чоловік надішле останні три цифри свого паспорта. В результаті, він відмовився це робити і журналіст попросив його про особисту зустріч.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...