"Займе гідне місце в нашій родині": Віцепрем'єр РФ приїжджав на Херсонщину з "робочим візитом"

Віцепрем'єр країни-агресорки Росії Марат Хуснуллін приїхав у тимчасово захоплену російськими військами Херсонську область. Він намагався нав'язати українському регіону Росію і сказав, що область нібито "займе гідне місце в російській родині", повідомляють Патріоти України.

Хуснулліна процитували російські пропагандистські видання, що виправдовують війну, яку РФ уже понад 80 днів веде проти нашої держави. За їхніми словами, росіянин прибув на Херсонщину у вівторок, 17 травня.

В Україні він нібито перебуває "з робочим візитом". "Вважаємо, що Херсон має велику перспективу і що область займе гідне місце в нашій російській родині", – сказав віцепрем'єр окупантів.

При цьому він закликав жителів української Херсонщини співпрацювати із загарбниками та колаборантами, за що у нашій країні передбачено кримінальну відповідальність. "Ми на всіх чекаємо, запрошуємо співпрацювати – не треба нічого боятися, ми разом житимемо і працюватимемо далі", – заявив представник агресора.

Крім того, Хуснуллін зазначив, що країна-терористка Росія нібито виділила кошти на ремонт доріг та мостів у Херсонській області. Також, за його словами, окупанти мають плани запустити заводи на продаж місцевої сільгосппродукції.

Рашисти раніше вже крали зерно в Україні та навіть намагалися продати його іншим країнам. Тепер окупанти заявляють про плани запустити всі підприємства, що може означати подальшу крадіжку, вивезення в РФ і продаж нашої с/г продукції.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...